Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

Au mai ramas 12 zile

Publicat de Movi marți, 14 septembrie 2010



Se pare ca am inceput de luni acivitatile si oficial de ieri 13 Septembrie incerc sa ma implic cu toate fortele pentru a putea face posibil Proiectul: "Let`s Do It Romania" si in judetul Botosani. Tot ieri mi-am cunoscut colegii Paul si Andrei care cu fortele lor si ajutati si de alti botosaneni care au dorit sa se implice au reusit sa aduca acest proiect aproape de faza finala si vreau sa ii felicit pe aceasta cale probabil putini ar fi reusit sa faca atatea cat au reusit ei mai ales ca tot ce s-a facut a fost munca voluntara si dupa zile intregi de umblat prin judet si identificat mormanele de gunoi au reusit sa faca cartarea.
Sunt constient asupra faptului ca mai am multe de aflat si citit pentru a ajunge la zi cu informatiile insa sunt sigur ca voi fi pus la curent si impreuna cu toti cei care doresc sa se implice vom reusit sa construim o adevarata echipa care sa lupte pentru acest proiect pana la capat.
Iata si in ce a constat prima mea zi de implicare alaturi de coordonatorii proiectului Let`s Do It Romania pe Judetul Botosani:
Dimineata am inceput destul de activ cu inceputul anului scolar (dus - adus fetitele de la scoala pe traseul pedagogic - scoala 11) reusind sa ajung si la intalnirea cu Paul propusa de Andrei de la ora 13. Dupa ce am intrat cat de cat in contact cu unele informatii am plecat alaturi de Andrei pe teren sa incercam sa gasim firme sau colaboratori dispusi sa ne ajute in finantarea proiectului care din pacate momentan este punctul slab al acestui proiect in judetul nostru stiut fiind faptul ca de la centru momentan nu am primit nici un fel de sprijin la acest capitol tot suportul venit fiind pe partea de it sau acces la baza de date a voluntarilor.

Prima orpire a fost la Unicredit Bank de pe Calea Nationala apoi am trecut pe la Elsaco de pe strada Cuza Voda de unde ni s-a sugerat sa mergem la birourile de langa Centrala Termica Cet, apoi am ajuns la Scoala 6 unde am incercat sa lamurim birocratia :D, de acolo mai departe la Inspectoratul Scolar de unde practic a ramas tot aceeasi birocratie :D ; mai apoi ne-am pornit spre Elsaco unde am apucat sa vorbim cu cineva de acolo care parea interesat in propunerea noastra... tot de acolo am luat un numar de telefon de la firma de securitate (Expert Security) si urmeaza sa ii contactam si ei ei. Pe drumul de intoarcere am trecut si pe la termica de unde am obtinut un numar de telefon la care sa ne programam o intalnire cu cei responsabili de la ei, mai apoi pentru ca tot era in drumul nostru am trecut si pe la Hotel Premier Botosani de unde am luat o carte de vizita, de la BCR de pe pimaverii am obtinut un numar de telefon si urmeaza sa contactam sucursala locala pentru a stabili o intalnire si cu ei iar la ultimul popas la BRD tot din zona am intrat la fel cum am iesit :) si uite asa s-a facut ora 17:30 si la 18 fara ceva am ajuns si eu acasa cu cateva cadouri din partea pantofilor mei, obosit si rupt de foame. Dupa un dus rapid am revenit pe net unde alatuti de Andrei am facut pagina de Facebook pagina de Facebook care inca este incompleta insa speram sa o finalizam astazi cu informatii pentru a fi al zi.
Programul de astazi pare tot la fel de incarcat pe langa faptul ca trebuie sa sunam si sa mergem pe teren pe la firme sa le propunem o colaborare pentru a ajuta acest proiect pe plan local avem programata o intalnire la Eminescu cu cei de la Atelierul de Teatru pentru a incerca sa facem cu ei un spot video prin care sa promovam acest proiect si pe aceasta cale le multumim acestor tineri actori pentru ca si-au manifestat sprijinul si interesul neconditionat.

Si pe final ca o concluzie dupa o prima zi se pare ca foarte putini au auzit despre acest proiect si aci ma refer in special la cei responsabili de firmele din boston sau na cam asa e impresia generala la cei contactati pana acum. Esential este sa ne ajute si nu neaparat cu bani ci mai degraba in lucruri utile pentru voluntari cum ar fi manusi, saci menajeri si alte lucruri ce vor ajuta voluntarii sa isi indeplineasca sarcinile. Momentan inca cautam idei si solutii sau mai bine zis propuneri pe care sa le oferim firmelor din Botosani cum ar fi aparitia unui logo la manifestatia in sine in schimbul oricarui sprijin cat de mic. Eu unul chiar ma gandesc sa ofer firmelor dorituare sa ne asiste spatiu publicitar pe blogul 4Botosani sau pe alte astfel de bloguri numai sa vad si cineva care incearca sa faca ceva si sa nu primim doar raspunsuri gen: "Va vom contacta noi in cateva zile".

Mai avem nevoie de voluntari si doritori care sa se implice insa mai multe detalii probabil vom posta pe Facebook... cei care vor sa participe cu orice chiar si cu sprijin in organizare daca pe 25 Septembrie nu vor putea fi prezenti in Botosani la actiune ne pot asista cu sfaturi pareri si cu sugestii suntem deschisi la ori ce fel de ideie, ma pot contacta la numarul de telefon:  (Ovidiu) sau pe internet insa e putin probabil sa fiu mai ales in timpul zilei pe la pc.
Cam atat de scris... avem o noua zi in fata sa speram mult mai productiva! :D

0 comentarii

Trimiteți un comentariu