Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

Au mai ramas 11 zile

Publicat de Movi marți, 14 septembrie 2010

Seara... a fost din nou o zi destul de plina voi incerca sa nu scriu prea mult in aceasta seara pentru ca sunt putin cam obosit si mai am si alte treburi de rezolvat cat mai urgent. :D
La ora 14:15 am fost cu Andrei la Liceul Mihai Eminescu, inarmat cu laptop si vechiul meu trepied, unde am discutat despre un mic spot video pe care tinerii de la Atelierul de Teatru vor incerca sa il realizeze la sugestia noastra, tineri care s-au aratat dispusi sa ne sprijine asa cum stiu ei mai bine si anume cultivandu-si pasiunea. ;) Sper ca vor face rost de o camera video destul de bunicica si tot ce e necesar pentru realizarea unui mic filmult, daca nu vor reusi probabil ma voi ocupa eu de filmat cu camera mea foto canon a550 :D care desi e mica dar duce ;) si probabil la editat si montat imaginile... asta noaptea cand voi reusi si eu sa ajung la pc. Ramane sa ne intalnim joi cu ei pe la ora 15 si sa vedem ce putem face in cateva ore si poate pana vineri noapte vom reusi sa avem acest spot video la conferinta de sambata (pe care tre sa o pregatim si pe ea :D) care va avea loc la Grupul Şcolar Industrial Elie Radu.
Pe la 15:20 am plecat in graba spre intalnirea pe care o aveam programata la sediul sucursalei BCR unde am fost ascultati si ni s-a spus ca vor incerca sa faca si ei ce pot si in plus vor fi contactati toti cei din colectivul BCR Botosani pentru a se incerca un ajutor din partea lor pentru cei care vor sa se implice. Mi-a placut faptul ca am fost contactati de un paznic care a parut interesat sa se inscrie si el si adevarul este ca nu ma asteptam... poate totusi se poate :) ma bucur sa mai vad si botosaneni simpli doritori sa se implice si sa faca diferenta... asemenea oameni au tot respectul meu.
Imediat apoi am plecat la Paul sa fim la curent cu noutatile aparute pe parcurs si am convenit ca avem neaparata nevoie de carti de vizita, sper in seara aceasta sa fac cateva, asta daca ma va ajuta si imprimanta desi nu stiu daca mai am tus prea mult cel negru este deja consumat.
Urmatoarea vizita a fost la Orange Shop unde din pacate ni s-a sugerat sa contactam Bucurestiul deoarece se pare ca ei nu pot face nimic fara acord expres de acolo, mai apoi am fost la Germanos unde la fel ni s-a dat un numar de la Bucuresti, la BRD am fost ascultati si ni s-a cerut date de contact si spreram ca vom fi contacti, apoi la Vodafone am primit o adresa de mail in care sa trimitem mai multe detalii despre proiect... probabil tre sa adund si eu cateva imagini si ce mai gasesc despre acest proiect deoarece am remarcat ca cel putin la nivel local foarta putina lume stie despre Let`s Do It Romania sau an foarte putina lume din firmele din Botosani.
Si uite asa s-a facut aproape ora 18, m-am pornit obosit spre casa am luat o sticla de cola la 2 litri ca aveam o seteeee :D si restul ce a urmat pana sa scriu aceste randuri.
Voi incerca acum sa gasesc acea adresa de internet unde se putea face free carti de vizita direct de pe site si poate maine sa fac macar de o pagina daca ma va ajuta imprimanta, ar mai trebui sa fac un articol in care sa fac un apel de sustinere pentru toti bloggeri din Botosani doritori sa ne ajute cat de putin si mai apoi poate sa facem un blog meet sau ceva de genu sau macar o conferinta probabil pe un site unde oricine poate accesa cat mai usor si rapid (deja am unul in minte :D)si poate daca mai am timp sa fac si o lista de firme pe care sa le vizitam maine.
Cam atat pentru azi, maine o noua zi ... Let's Fuking Do It ;).

Later Edit:
Iata si acel loc unde ma puteti cotacta live in fiecare seara sau cand sunt pe internet si unde sper eu sa ne "intalnim" mai multi si sa facem un fel de brainstorming sau daca doriti team building ;):
www.tinychat.com/letsdoitbotosani
Este un locusor destul de usor de accesat unde se poate face oricand o mica conferinta video sau audio. Pentru a intra pe acest chat nu trebuie decat sa intrati prin ultima rubrica din dreapta (nu facebook sau ce mai este pe acolo :P) unde puteti sa treceti un nikname si apsati "Go". Eventual daca voi observa ca sunt dificultati la accesare voi incerca sa fac si un mic tutorial video :D insa sper ca cei interesati sa se descurce ;).

0 comentarii

Trimiteți un comentariu