Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

And We Did It... Botosani! Multumim tuturor!

Publicat de Movi duminică, 26 septembrie 2010

Nici nu stiu cu ce sa incep ar fi asa multe lucruri de spus incat ma tem sa nu cumva sa le omit pe unele dintre ele dar voi incerca sa le spun asa pe rand si eventual voi reveni mai apoi cu alte informatii si concluzii.

Mi-a placut enorm sa aud vesti cum locuitorii unor zone unde actionau voluntarii Let`s Do It s-au alaturat si ei cu mic cu mare la actiunea de curatenie asta e si obiectivul principal al unor astfel de actiuni si anume de a mobiliza si a constientiza persoanele din jurul nostru de importanta pastrarii unui mediu cat mai curat, de a alege sa traiasca printre oameni nu printre gunoaie. Prea putin conteaza numarul de saci colecati in urma actiunii sau numarul total de voluntari acestea sunt doar niste simple statistici... important este ceea ce ramana in urma acestei campanii este daca vreti si un fel de test pentru comunitate pentru a testa capaciatatea acesteia de a se mobiliza si a incerca sa construiasca ceva asa cum am fost noi cei din echipa de organizare care cu 2 saptamani nu ne cunoasteam unul cu altul. ;)
Cum am primit propunerea de la Andrei sa ma alatur acestei campanii am luat totul ca si pe o provocare si ma bucur ca am putut sa fac parte din echipa de la Botosani si sa am sansa sa cunosc niste oameni minunati.
Ar mai fi multe de spus insa vreau sa inchei momentan multumindu-le tuturor voluntarilor si sustinatorilor din Botosani ai acestei capanii fara de care aceasta actiune nu ar mai fi fost posibila si deasemenea doresc sa le multumesc celor care ne-au ajutat prin sponsorizari de saci menajeri, manusi si sustinere:

CAPISCO S.R.L. - www.capisco.ro
Elsaco Electronic S.R.L. - www.elsaco.com
Rec S.R.L. - www.recbt.ro
Hotel Premier Botosani - www.hotelpremierbotosani.ro
DELTA CON S.R.L. - www.bizoo.ro
FOLIPLAST S.R.L. - www.pagini-nationale.ro

Operatori de salubritate - prin colectare si depozitare
SC Urban Serv SA
SC Predemet SRL
SC Pavra Com SRL - www.pavra-com.ro
SC Damiena SRL - www.damiena.ro
Directia de Servicii Publice Dorohoi
Primaria Saveni - www.primariasaveni.ro
SC Local Servicii SRL Flamanzi
SC Regan Trans SRL Roma - www.regan-trans.page.tl
SC Deea Cleaning

Multumiri tuturor primariilor din judet care au dorit sa se implice in aceasta campanie.
Au fost si oameni care au dorit sa se implice in actiune si sa ajute cum ar fi Iulian Axinciuc si Catalina Gucianu care ne-au ajutat ieri sa redistribuim sacii ramasi dintr-o parte in alta, precum si multi altii mai tineri sau nu care au venit la noi si au intrebat pur si simplu cu ce pot asista. Multumim tuturor!

Iata si un prim filmult realizat de o echipa de la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botosani ... cu siguranta vor urma si altele! ;)





Sursa Video: www.youtube.com/user/viatainbotosani

0 comentarii

Trimiteți un comentariu