Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

Informatii noi despre diplome

Publicat de Movi luni, 1 noiembrie 2010




Buna ziua!
Asa cum stiti acu ceva saptamanai am cerut de la fiecare dintre voi in special de la liderii de echipe si coordonatorii din scoli un tabel cu numele corecte ale participantilor la actiunea de pe 25 Septembrie. Acest lucru a fost necesar atat pentru corectitudinea datelor cat si pentru a vedea cine doreste diplome de participare deoarece cei de la Bucuresti ne-au asigurat ca in nici un caz nu pot face 7000 de diplome si ne-au rugat sa incercam sa dam diplome doar celor care isi doresc neparat acest lucru, prioritari fiind desigur profesorii care au nevoie de astfel de hartii pentru a isi completa dosarul personal.
Din ce am adunat noi din acele tabele sunt aproximativ 2000 de persoane si lista respectiva este trimisa la Bucuresti insa din pacate lucrurile nu merg asa de rapid cum am fi dorit.

Si pentru ca in ultima perioada am tot fost asaltat de telefone in care eram intrebat de situatia diplomelor am vorbit cu Paul si am decis sa punem la dispozitie pe acest blog cele 2 modele de diplome pentru profesori si voluntari iar cei care au posibilitatea pot sa le descarce, sa le printeze si sa le completeze iar mai apoi sa se prezinte cu ele la Paul pentru a fi semnate si completate cu tot ce trebuie.

Modelele de diplome le puteti descarca de aici. UPDATE: aveti modelul mai sus!

Ne cerem scuze din nou pentru aceasta intarziere suntem constienti ca deja a trecut mai bine de o luna de la acesasta actiune insa facem si noi tot ce ne sta in putere sa rezolvam aceasta situatie cat mai rapid posibil.

Si pentru ca am tot primt semnale atat din judet cat si de la unii profesori, lideri de echipe sau simpli voluntari care isi manifestau interesul pentru orice fel de astfel de activitate care se va mai organiza pe viitor vom incerca sa mai facem tot felul de astfel de actiuni si cu siguranta prima data vor aparea pe acest blog. Orice sugestie, recomandare, critica constructiva sau parere este oricand binevenita ;) suntem deschisi pentru orice posibil proiect pe care sa incercam sa il implementam impreuna.
Noi deja lucram la o actiune pilot pe care speram sa o demaram in curand si pentru ca are oarecum legatura atasam mai jos si un mic filmulet care se potriveste cu ceea ce dorim noi sa promovam. Asadar, tineti aproape! ;)

2 comentarii

  1. Anonim Says:
  2. linkul cu diplome nu merge

     
  3. Movi Says:
  4. stiu a expirat dupa o saptsmana voi reveni imediat cu noutati!

     

Trimiteți un comentariu