Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

Au sosit si diplomele... pentru elevi si voluntari

Publicat de Movi vineri, 26 noiembrie 2010 1 comentarii

Buna seara, dupa atata timp au sosit si diplomele... astfel sunt nevoit sa vin cu cateva relatii suplimentare.
Am primit de la Bucuresti un numar limitat de diplome si anume 2000 in urma solicitarii noastre de acum aproximativ o luna cand am rugat toti cei care doresc sa primeasca diplome sa ne trimita lista cu numele participantilor intr-un document excel toate acestea fiind comunicate printr-un articol aici pe blog respectiv printr-un e-mail.

Diplomele sunt destul de simplute si atentie se adreseaza doar elevilor si voluntarilor simpli si nu profesorilor. Spun acest lucru deoarece nu am primit 2 modele pentru elev/profesor si astfel rugamintea mea este ca profesorii sa listeze si sa ne trimita modelele de diplome puse de noi tot aici pe blog special create pentru profesori. Probabil ca o parte dintre dumneavoastra ati printat deja sau deja aveti diplomele semnate.

Stim ca profesorii au nevoie de diplome pentru dosarul personal si prima varianta de diplome special create pentru profesori vor fi semnata de urmatoarele persoane:
- dr. Paul Vieru - Coordonator Judetean "Let`s Do it Romania"
- dr. Ada Macovei - Inspector general I.S.J. Botosani
- ing. Sorin Grindei - Director coodonator A.P.M. Botosani

Pentru ca nu se mai pot descarca acele modele de diplome puse de noi pe blog acu ceva saptamani voi atasa mai jos un model de diploma pe care profesorii il pot descarca:




Daca vor fi profesori care vor dori o diploma simpla primita de la Bucuresti le putem da si asa insa cu siguranta prima varianta semnata de cele 3 persoane de mai sus sunt mai potrivite pentru portofoliul dumneavoastra.

O alta problematica ar mai fi faptul ca aceste diplome pentru elevi si voluntari simpli trebuie completate cu numele participantilor - vom incepe sa luam fiecare scoala/liceu din cele care ne-au trimis lista in excel cu nume si vom incerca sa completam diplomele insa cu siguranta va dura ceva.

Daca doriti sa grabiti acest proces o alta solutie ar mai fi ca coordonatorii din fiecare scoala sa ne contacteze si sa le dau diplomele pentru fiecare scoala/liceu in parte sa le completeze fiecare elev sau de o persoana desemnata sa faca acest lucru.

Aceasta varianta ar fi preferata de noi pentru ca suntem ocupati si cu alte activitati si ne-ar ajuta enorm acest lucru insa daca nu se poate nu este nici o problema insa cu siguranta va dura ceva timp pana vom reusi noi sa le completam pe toate.

Cei care doresc sa completeze mai repede diplomele ii rog sa ne contacteze, le vom da numarul de diplome din lista primita de la fiecare scoala/liceu si apoi tot ce trebui facut este sa se completeze cu "NUME" "PRENUME" - "25 Septembrie 2010" si apoi sa vina cu ele la semnat la domnul Paul Vieru.

Pentru orice intrebare ne puteti gasi la adresele stiute ori la numerele de telefon specificate si in articolele precedente.

Va multumesc din nou pentru participarea la aceasta campanie si pastram legatura pentru ca speram ca foarte multi dintre dumneavoastra sa mai participe si pe viitor la astfel de actiuni.

Le t do it! Grupul Scolar D. Negreanu Botosani 25 septembrie 2010

Publicat de 4Botosani.ro duminică, 21 noiembrie 2010 0 comentarii

"Saptamana familiei, saptamana fara TV" - 22-28 nov

Publicat de Let`s Do It, Botosani joi, 11 noiembrie 2010 1 comentarii


Mesaj: STOP violentei TV




Buna ziua!
Am fost instiintat de doamna profesoara Alupoaei Alina - coordonatoarea locala a campaniei Let`s Do It, Romania pe Gr. Sc. Regina Maria Dorohoi - asupra faptului ca in perioada 22-28 Noiembrie va avea loc un proiect marca zibo.ro intitulat:

"Saptamana familiei, saptamana fara TV" - 22-28 noiembrie, aceasta actiune are ca mesaj: STOP violentei TV

Acest proiect are urmatoarele obiective:
- constientizarea parintilor privind pericolul TV si internet-ului in educatia si formarea copiilor
- educarea parintilor in ceea ce priveste controlul parental: setarea browserelor pt. a se evita accesarea unor situri cu continut neadecvat, selectarea programelor TV potrivite si excluderea canalelor cu continut neadecvat
- regasirea timpului petrecut in familie

In urma mesajelor incurajatoare primite dupa incheierea cu succes a actiunii de pe 25 Septembrie am fost de acord sa pastram legatura cu toti cei care si-au manifestat interesul sa participe la campania Let`s Do It, Romania dar in acelasi timp ne-am propus ca prin Let`s Do it Botosani sa promovam si sa incurajam in continuare astfel de activitati benefice atat pentru mediul in care convetuim precum si comunitatii locale.

Pentru cei care doresc sa se implice am format un grup de initiativa prin care va invitam sa participati si dumneavoastra. Cum timpul este destul de limitat am avea nevoie de o lista cu profesorii dar si cu persoane simple care isi manifesta interesul de a participa la aceasta actiune. Cei care doresc sa participe sa ne intiinteze de preferat pana pe data de 17 Noiembrie si sa faca o lista cu participanti... inca nu avem toate detaliile insa cu siguranta vom reveni cu informatiile necesare la timpul potrivit.

Profesorii interesati pot descarca cu cu un click aci: Parteneriatul pentru scoli si gradinite necesar pentru inscriereii in "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Ce se va intampla?
In aceasta saptamana vom ruga parintii ca TV-ul si calculatorul sa fie inchis (sau macar limitat la max. o ora /zi pentru copii)
Se vor propune actiuni impreuna cu familia si scoala, in special in aer liber.
Actiuni propuse:
-vizite la muzee, gradini zoologice si botanice (vor fi stabilite parteneriate cu acestea pt. ca joi 25 nov sa fie intrare libera)
- simpozioane organizate la bibliotecile judetene cu tematici
-iesiri in parcuri unde se vor organiza concursuri de: cros, desen pe astfalt, sarit coarda, majorete, etc
Aceste actiuni vor fi surpinse in imagini si filmulete care vor fi incarcate pe www.zibo.ro. Participantii vor primi diplome de participare, iar cele mai interesante actiuni vor fi rasplatite cu diplome de excelenta si premii.

In urmatoaree zile vom incerca sa ne mobilizam si sa facem tot posibilul pentru ca aceasta actiune sa aibe loc si in Judetul Botosani insa in acelasi timp ramanem deschisi la ori ce fel de pareri sugestii critici sau oferte de colaborare.
Daca sunt persoane care au ceva timp liber si doresc sa ne asiste ii asteptam cu drag, impreuna vom incerca sa facem o lista cu obiective si prioritati si speram sa reusim sa constientizam opinia publica dar mai ales sa facem cat mai inteels mesajul pe care aceasta campanie doreste sa il raspandeasca. Probabil va fi nevoie sa cautam sponsorizari, sa luam legatura cu vedetele locale care doresc sa sprijine aceasta actiune, poate chiar sa facem si un mic spot video pentru televiziuni sau radiouri. Puteti promova aceasta campanie si pe blogul vostru cu unul din bannerele create special pentru aceasta actiune cu un click aici.

Actiune principala:

Ziua de joi 25 nov. va fi dedicata iesirilor in parc, organizarii de concursuri. Activitati comune parinti – scoala.

Sunteti de acord ca saptamana 22-28 nov. sa devina "Saptamana familiei, saptamana fara TV" ?


* Descarca AICI banner de promovare pentru "Saptamana familiei, saptamana fara TV" - pentru blogul tau!
* Afis pentru muzee si scoli "Saptamana familiei, saptamana fara TV"
* Lista muzee partenere - intrare gratuita - 25 nov. 2010
* Acordul de la MECTS
* Lista gradini Zoo
* Miniconcursul "STOP violentei TV"
* Lista Biblioteci partenere
* Parteneriat pentru scoli si gradinite necesar pentru inscriereii in "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Multumim urmatoarelor institutii locale pentru ca si-au aratat interesul sa sprijine aceasta actiune:

Sponsori în categoria Biblioteci:
Biblioteca Judeteana "Mihai Eminescu" Botosani

Lista muzeelor care acorda INTRARE GRATUITA in data de 25 noiembrie in cadrul "Saptamanii familiei, saptamana fara TV":
* Botosani - Muzeul Judetean Botosani
o Muzeul de Arheologie - Saveni
o Muzeul Memorial "George Enescu" - Dorohoi
o Muzeul Stiinte ale Naturii
o Casa Memorial G. Enescu Liveni
o Casa Memorial Nicolae Iorga
o Sectia si Galeriile de Arte Stefan Luchian
o Sectia de Etnografie

Protejeaza-ti copilul. Stinge televizorul! Implica-te in "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Vom reveni cu amanunte in zilele ce urmeaza, va multumim si va asteptam cu drag! ;)
Daca aveti intrebari, sugestii sau propuneri le puteti lasa intr-un mesaj in fereastra de mai jos.

Informatii noi despre diplome

Publicat de Movi luni, 1 noiembrie 2010 2 comentarii




Buna ziua!
Asa cum stiti acu ceva saptamanai am cerut de la fiecare dintre voi in special de la liderii de echipe si coordonatorii din scoli un tabel cu numele corecte ale participantilor la actiunea de pe 25 Septembrie. Acest lucru a fost necesar atat pentru corectitudinea datelor cat si pentru a vedea cine doreste diplome de participare deoarece cei de la Bucuresti ne-au asigurat ca in nici un caz nu pot face 7000 de diplome si ne-au rugat sa incercam sa dam diplome doar celor care isi doresc neparat acest lucru, prioritari fiind desigur profesorii care au nevoie de astfel de hartii pentru a isi completa dosarul personal.
Din ce am adunat noi din acele tabele sunt aproximativ 2000 de persoane si lista respectiva este trimisa la Bucuresti insa din pacate lucrurile nu merg asa de rapid cum am fi dorit.

Si pentru ca in ultima perioada am tot fost asaltat de telefone in care eram intrebat de situatia diplomelor am vorbit cu Paul si am decis sa punem la dispozitie pe acest blog cele 2 modele de diplome pentru profesori si voluntari iar cei care au posibilitatea pot sa le descarce, sa le printeze si sa le completeze iar mai apoi sa se prezinte cu ele la Paul pentru a fi semnate si completate cu tot ce trebuie.

Modelele de diplome le puteti descarca de aici. UPDATE: aveti modelul mai sus!

Ne cerem scuze din nou pentru aceasta intarziere suntem constienti ca deja a trecut mai bine de o luna de la acesasta actiune insa facem si noi tot ce ne sta in putere sa rezolvam aceasta situatie cat mai rapid posibil.

Si pentru ca am tot primt semnale atat din judet cat si de la unii profesori, lideri de echipe sau simpli voluntari care isi manifestau interesul pentru orice fel de astfel de activitate care se va mai organiza pe viitor vom incerca sa mai facem tot felul de astfel de actiuni si cu siguranta prima data vor aparea pe acest blog. Orice sugestie, recomandare, critica constructiva sau parere este oricand binevenita ;) suntem deschisi pentru orice posibil proiect pe care sa incercam sa il implementam impreuna.
Noi deja lucram la o actiune pilot pe care speram sa o demaram in curand si pentru ca are oarecum legatura atasam mai jos si un mic filmulet care se potriveste cu ceea ce dorim noi sa promovam. Asadar, tineti aproape! ;)





"Ma numesc Ciobanu Doina si sunt profesor inginer la Grupul Scolar de Industrie Usoara , Botosani.
Am participat la actiunea din 25 septembrie 2010, alaturi de colegele mele, doamnele profesoare Curtman Luminita, Chitu Mariana si Groza Titina si elevii nostri de la liceu.
Atunci am facut fotografii si va trimit un filmulet alcatuit din aceste fotografii.
Am vazut la facebook ca ati mai postat fotografii de la alte scoli, poate va foloseste si filmuletul nostru, ne-am bucura sa il postati pe saiturile Let's do it, Romania! Si elevii nostri s-ar bucura.
Va doresc succes in viata profesionala si personala!
cu respect,
Doina Ciobanu"

Multumim pentru acest filmulet ;) cine mai doreste sau are filmulete sau poze si doreste sa le impartaseasca si cu noi le poate pune pe pagina noastra de facebook sau youtube sau ni le poate trimite sa facem noi acest lucru.
O zi minunata va doresc!

Sursa Video: www.youtube.com/user/letsdoitbotosani