Sustine si tu pe blogul tau!

Let`s Do It Botosani

Followers

Parteneri:

Ei ne sustin si ne promoveaza:

Sustinem:

Like us on Facebook!

Rog toti liderii de echipa si coordonatorii din scoli sa descarce acest document excel pe care il puteti gasi aici (click aici pentru a descarca documentul) si sa completeze cu datele aferente:

Nume - Prenume - Judet - Localitate - Tip voluntar (elev/a, profesor/oara, grup, ONG, companie) - Locatia curatata -ID Echipa

In acest tabel trebui sa apara toti cei care au participat la actiune (inclusiv liderii de echipa si coordonatorii din scoli) iar cei care il vor competa au rugamintea sa verifice corectitudinea informatiilor scrise (inclusiv diacritice) pentru ca acestea vor fi trecute pe diplome asa cum apar in tabele. Va mai rugam sa salvati documentul dupa finalizare cu numele scolii sau indicativul echipei dupa caz.
Pentru profesorii din scoli care s-au inscris si pe site ii rugam sa treaca indicativul echipei inclusiv la elevii care i-a avut in echipa - lucru valabil si pentru lideri de echipa ce nu apartin unei scoli.

Dupa ce ati completat tabelul (cu denumirea: numele scolii/indicativul echipei) va rog sa il trimiteti la urmatoarele adrese:


ATENTIE! Tabelul trebuie trimis cel tarziu pana pe 15 Octombrie.

Pentru alte nelamuriri ne puteti contacta la numerele de telefon.


=======
=======
In cele ce urmeaza am retranscris mesajul trimis aseara prin mail tuturor liderilor de echipa si coordonatorilor din scoli:
===
Buna seara!
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati ales sa va implicati in aceasta actiune, desi nu am apucat sa va multumim inca vreau sa stiti ca echipa de coordonare locala a incercat sa faca tot posibilul ca pe 25 Septembrie toata actiuna se se desfasoare in conditii cat mai bune. Suntem constienti ca nu a fost totul perfect insa suntem si noi oameni... ar mai fi multe de spus insa timpul este destul de limitat asa ca voi trece direct la subiectul principal pentru care va trimit acest mesaj.


Am atasat la acest mail un document excel pe care il puteti descarca si de pe blogul noastru: www.letsdoitbotosani.blogspot.com - pe blog gasiti mai multe detalii suplimentare aici pun doar esentialul si anume:

  1. In acest tabel trebui sa apara toti cei care au participat la actiune (inclusiv liderii de echipa si coordonatorii din scoli) iar cei care il vor competa au rugamintea sa verifice corectitudinea informatiilor scrise (inclusiv diacritice) pentru ca acestea vor fi trecute pe diplome asa cum apar in tabele.
  2. Pentru profesorii din scoli care s-au inscris si pe site ii rugam sa treaca indicativul echipei inclusiv la elevii care i-a avut in echipa - lucru valabil si pentru lideri de echipa ce nu apartin unei scoli.
  3. Va mai rugam sa salvati documentul dupa finalizare cu numele scolii sau indicativul echipei dupa caz.
  4. Pentru profesorii de scoli va rog sa incercati sa faceti impreuna un singur document/scoala chiar daca fiecare profesor a primit acest mesaj - comunicati intre dumneavoastra.
  5. Dupa ce ati completat tabelul (cu denumirea: numele scolii/indicativul echipei) va rog sa il retrimiteti ca raspuns la acest mesaj - insa eu va recomand sa trimiteti simultan la urmatoarele adrese:
  6. ATENTIE! Tabelul trebuie trimis cel tarziu pana pe 15 Octombrie.
  7. Pentru alte nelamuriri ne puteti contacta la numerele de telefon
De la o parte din liderii de echipa sau profesorii coordonatori am primit lista asa ca va rog sa nu mai raspundeti la acest mesaj, o alta rugaminte ar fi sa trimiteti si poze cei care inca nu ati facut acest lucru, o modalitate facila de a trimite poze este si cea oferita de www.yousendit.com unde facand rapid un mic cont gratuit puteti trimtie la o adresa de mail pana in 100mb daca imi mai amintesc eu bine, o alta metoda mai facila este sa imi trimiteti mie cand sunt online pe id de mess.

Am rugamintea sa incercati sa ne trimiteti aceste date cat mai curand posibil am prefera pana cel tarziu miercuri 13 Octombrie pentru a putea reusi sa centralizez aceste date si sa le trimit mai departe.
Inca un lucru ... va rog sa nu il contactati in aceasta perioada
pe colegul nostru Andrei Caciuc cu chestiuni ce privesc aceasta actiune de curatenie deoarece are un deces in familie si nu va poate asista - daca sunt ceva nelamuriri ma puteti gasi pe mine si pe Paul la numerele de telefon de mai sus.

Vreau sa inchei acest mesaj cu un apel la toti cei care au ajutat voluntar ca acest proiect sa aibe loc si in Botosani (nu stiu daca stiti dar au fost judete precum Suceava unde din pacate nu s-a legat nimic si s-a renuntat la actiune) - foarte multi se lauda cu numarul sacilor stransi sau a voluntarilor insa noi echipa din Botosani consideram ca nu acest lucru este important ci mai degraba ce ramane mai departe sau daca vreti este ca si o provocare pentru comunitatile locale de a se mobiliza si a incerca sa dea un semnal de alarma fata de lucrurile ce nu sunt normale sa se intample in jurul nostru. Daca noi am ajuns sa fim prea indiferenti sa ne mai pese sau sa mai avem respect pentru noi si mediul in care traim macar la copilasii nostri sa ne gandim ... chiar vrem sa traiasca asa?

De regula gunoaiele lasa gunoaie in urma lor... impreuna putem alege sa traim printre oameni si nu printre gunoaie. Eu unul voi incerca sa duc mai departe ceea ce s-a inceput cu Let`s Do it Romania atat prin blogul
www.letsdoitbotosani.blogspot.com cu care alaturi de alti voluntari ne propunem sa incercam sa facem ceva pentru Botosani si chiar daca nu vom reusi in aceeasi dimensiune sau numar ca actiunea aceasta macar sa incercam. Pana la urma totul va depinde doar de noi sa fim acea schimbare pe care dorim sa o vedem in jurul nostru.

Va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze daca acest mesaj este unul mai consistent!

Cu respect,

Elevi si profesori de la Grupul Scolar "Petru Rares" Botosani au participat la curatenia generala organizata de LDIR din 25 septembrie 2010, in zonele cartate: Cimitirul Eternitatea si Padurea Rediu.

Multumim pentru implicare! ;)





Sursa: www.youtube.com/user/profadero